Vanmorgen heerlijk gelopen, beetje op tempo zeg maar. Als je niet sportief bent heet dit hardlopen, ben je een echte hardloper, dan heet het “hobbelen op tempo”, want een echte fanatiekeling ben ik niet.

Fanatiek met sporten, ik mis dat gen. Ik heb niks met tijden of afstanden (al vind ik het wel leuk om achteraf te bekijken hoe ver ik heb gelopen). Gemiddelde tijden en eigenlijk alles wat verder met getalletjes te maken heeft, het kan me gestolen worden! Klinkt niet als een winner mentaliteit en dat klopt ook.Het leven is al complex genoeg, en als ik me daar ook druk over moet gaan maken is het geen ontspanning meer.

Ik loop, hobbel , en geniet van de rust in mijn hoofd.

Vanmorgen over de boulevard gelopen, of gehobbeld (hoe je het ook noemen wil). Het was prachtig weer, misschien kwam je me tegen? Pet op, blik op oneindig, lekker in mezelf gekeerd. Zie je dat ik het ben en groet ik je niet, dan komt dat vast doordat als ik loop, ik mijn contactlenzen niet in heb. En ja, het woord zegt het al… dan mis ik ieder contact :). Maar waar ik eigenlijk nooit op let, zeker niet als ik loop, is hoe mensen eruit zien… Gelijk even vermelden dat ik er zelf echt NIET uitzie als ik ’s morgens ga lopen. Ik val uit mijn bed, glij in mijn loopschoenen, en ga. Jazeker, de tandenborstel passeert de revue, maar veel meer komt er niet aan te pas. Heb je een beeld?

Waar ik helemaal vrolijk van werd, is dat ondanks dat we in de corona shit zitten, veel vrouwen er zo heel erg leuk uitzagen tijdens het wandelen. Het viel het me gewoon op! Ik zag gave zonnebrillen, vrouwen met lekkere stoere boots en een mooi opvallend kleurtje lipstick. Een vrouw, waarvan de jas openwaaide, droeg een hele gave Studio Anneloes jurk. Een mooie dame waarvan het haar heerlijk los waaide , maar waarvan ik kon zien dat het mooi opgestoken was .

Het is natuurlijk zo dat ik in de winkel ook vaak hoor “waarom zou ik me nog leuk aankleden, ik werk nu veel thuis”, of “uit eten gaan kunnen we toch niet” of “tja, niemand die het ziet”. En dat lieve dames is zéker niet het geval. Natuurlijk, als je wat meer thuis bent sta je misschien wat minder lang voor de spiegel, maar reken maar dat het heel belangrijk is je goed te blijven verzorgen. Misschien is het juist leuk in deze tijd eens goed naar jezelf te kijken in de spiegel.

Juist nu de tijd je eens lekker uitgebreid op te maken. Juist nu de tijd je kledingkast een na te kijken en (lang) ongedragen items weg te doen. Juist nu de tijd om je zeker bezig te houden met hoe je eruit ziet. Ik zeg vaak tegen klanten : “ je wil er thuis toch ook wel een beetje gezellig uitzien?”, en dát zag ik nou toen ik vanmorgen vrolijk aan het hobbelen was over de Vlissingse boule. Mooie vrouwen, goed in de make up, leuk gekleed, er goed uitziend. Echt, mijn mode-, en vrouwenhart maakte een sprongetje en dat in ons mondaine Vlissingen. Dus mocht je nog een keer zo’n “ niemand-die-het-ziet” momentje hebben, weet dan dat het zeker en vast wel gezien wordt, er is altijd wel iemand die het ziet. Blijf daarom energie steken in jezelf. Of dat is door te gaan sporten, eens lekker naar de schoonheidsspecialiste te gaan, jezelf even lekker in het nieuw steken, je bent het dubbel en dwars waard. Want weet je: JE WORDT GEZIEN !

Chapeau ,mooie vrouwen, ik ben trots op jullie allemaal!

 

Kus C!
Zo, dan ga ik nu mij ouwe geruite pyjama eens aan trekken en op de bank hangen Ook lekker haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!