Merken 13

Prachtige
merken

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken en hebben een zorgvuldig gekozen aanbod in onze winkel. 

Merken 6

Studio Anneloes

Een merk van Nederlandse bodem, gelanceerd in 2006. Een collectie van dameskleding die perfect past en altijd inspeelt op de huidige trends. En de kwaliteit? De beste die zij konden vinden. Anneloes ontwerpt zelf de gehele collectie vanuit Amsterdam, in ieder kledingstuk zie je haar liefde en passie voor damesmode terug. De kleding blijft mooi en modieus en daarmee bieden zij een alternatief voor fast fashion. Gemaakt van eerlijke stoffen door mensen die daar onder goede omstandigheden aan hebben gewerkt voor een goede prijs. Zij passen daarom perfect bij OP&TOP ZIJ.

Fabienne Chapot

Een merk dat recht uit het hart van Fabienne is voortgekomen. Gebaseerd op grootse dromen en het volgen van haar intuïtie. Haar collecties zijn gemaakt voor elke vrouw die het leuk vindt een tikkeltje uitgesproken te zijn en durft te staan voor wie zij wilt zijn. Prints, woman-suits maar ook fijne swaters en shirtjes om te combineren met je blouse of flared pants.

Merken 1
Merken 8

Zusss

Zusss is een lifestyle en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. 10 jaar geleden zijn ze gestart en hadden ze nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt waaronder ons. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Je vindt bij ons een mix mooimakers in kleding én producten om te koken en tafelen, kussens en plaids voor op de bank, stationary, kleding en sjaals, tassen en comfortabele fashion.

Penn & Ink N.Y

Met het Amerikaanse gevoel voor fashion was het DNA van kledinglabel Penn & Ink N.Y gevormd. Relaxt en comfortabel zijn de voornaamste eigenschappen die als een rode draad door de collecties lopen. Elk item is geschikt om naar je werk te dragen maar eenvoudig om te toveren naar een relaxte outfit met een paar stoere gympen.

Merken 5
Merken 7

Summum Woman

Amsterdamse nuchterheid met internationale allure; Summum Woman heeft een ferme positie weten te bemachtigen in de Europese modemarkt en dat is niet voor niets. Toen Jos en Jorien Wijker het Amsterdamse modelabel in 1998 in het leven riepen hadden zij een overtuigend en helder doel voor ogen; een eigen(wijs) plan trekken in modeland. Dat is dus ook precíes wat Summum Woman doet!

L.O.E.S

Het jongere zusje van Studio Anneloes is geboren! Voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. Ook deze collecties worden gekenmerkt door eerlijke en locale productie met vaste partners in Europa. Naast de kwaliteit die je van Studio Anneloes gewend bent zijn deze collecties gekenmerkt door hippe pasvormen en prints.

Merken 3
Merken 9

YAYA the brand

Als het aan YAYA ligt vertellen hun collecties wel het verhaal. YAYA maakt al sinds 1992 de mooiste basics, draagbaar, simpel door eenvoud maar alles behalve saai. It’s not just a great design, it’s a state of mind!

Para Mi

Goede fit, comfort en kwaliteit. Para Mi trousers brengt de fijnste broeken uit in een hoogwaardige kwaliteit, altijd strevend naar beter en mooier. Fijne basics van jeans tot katoen, afgewerkt met details geïnspireerd op de laatste trends.

Merken 4
Merken

Expresso

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. De collecties helpen jou om je sterkste punten te accentueren en je zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Pimps & Pearls

Pimps & Pearls is een sieradenmerk uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heeft de Nederlandse bedenker haar ideeën omgezet en zo was de eerste sieradencollectie onder de naam PimpsandPearls was geboren. In haar ontwerpen zie je liefde voor de natuur ook terug. Edelstenen vormen de basis maar ook leer, hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in deze collecties. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder.

Merken 10
Merken 2

King Louie

Van Vintage kleding verkopen op de Amsterdamse Noordermarkt naar het perfecte zwarte coltruitje die zijzelf in de jaren ’80 op de markt brachten. King Louie is uitgegroeid tot een modelabel geïnspireerd op vintage kleding met vrolijke kleuren en zelf ontworpen printjes. Naast vrolijk gekleurde items weet je dat je met een King Louie exemplaar een bewuste keuze heb gemaakt en bijdraagt aan een betere wereld. Dit merk heeft zich namelijk sinds 2015 aangesloten bij de Fair Wear Foundation en verwerkt daarnaast gerecyclede materialen in hun collecties.