Wie zijn Op & Top Zij?

Wanneer je OP&TOP ZIJ binnenstapt stralen de vrolijk gekleurde pashokjes je tegemoet. Carla of een van onze andere vaste collega’s zeggen je op geheel eigen, enthousiaste wijze gedag.

Onze stylingartiesten

Ingrid
Dicky
Carla
Carine
Ingrid

Ingrid

Zeg je Studio Anneloes, dan zeg je Ingrid. Ik combineer maar wat graag de basisitems van Studio Anneloes met de tussencollecties van dat moment, afgemaakt met accessoires van Pimps & Pearls. Ik kijk graag met je mee welke outfit bij jou het allerbeste past!

Lees meer
Dicky

Dicky

Elke dinsdag en woensdag ben ik aanwezig in de winkel en vind het leuk om je te ontmoeten.

Lees meer
Carla

Carla

Het runnen van de winkel verveeld mij geen dag. Ik stop pas wanneer ik het einde van de werkdag niet meer afsluit met een glimlach. En op diezelfde manier sta ik voor de klanten klaar: ik ben pas tevreden als ik jou met een glimlach weer naar buiten zie gaan.

Lees meer
Carine

Carine

Ik laat je graag zien hoe je de steeds wisselende collectie stoer maar vrouwelijk eigen kan maken. Je kunt wel stellen dat het mijn ‘’signature’’ stijl is. Benieuwd hoe het jou staat? Vraag maar raak, ik help je heel graag!

Lees meer

Welkom in Vlissingen

Onze winkel is gevestigd in het hart van Vlissingen, waar de zilte zeelucht je tegemoet komt, je het zand bijna tussen je tenen kunt voelen en wij eigenlijk maar één ding tegen jou willen zeggen: ♫ Ik ben blij dat je hier bent. ♫

De mooiste accessoires maken het compleet

Naast een uiteenlopende kledingcollectie vind je bij OP&TOP ZIJ de mooiste items voor bij je outfits. Wij volgen alle trends op de voet, wat je ook terug ziet in onze accessoires assortiment.

Laat je verrassen

Begonnen in een iets kleiner pandje in de Walstraat, inmiddels uitgegroeid tot een winkel van formaat.

Met 240m2 gevuld met de leukste fashion is OP & TOP ZIJ een belangrijke speler in het Zeeuwse mode landschap en omstreken.

Duik op je gemak onze rekken in en laat je verrassen door een merkenmix van op en top vrouwelijk tot stijlvol met een stoer randje.

Alle collecties worden persoonlijk door Carla ingekocht, afgestemd op de nieuwste trends, comfort en meest populaire pasvormen. Zoek je iets maar heb je het niet gevonden? Vertel het ons gerust dan gaan wij er naar op zoek.

De collecties worden bijna wekelijks geüpdatet. Zo weten wij zeker dat er voor iedereen wat wils te vinden is.

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!