Het is weer zover. Eindelijk!
nIk ga niet uitweiden waarom dit voor mij u201c eindelijku201d is, dat is namelijk voor jou ook zo, maar ik kan mijn koffers weer eens pakken! Zomaar een heerlijk reisje geboekt, en nee, dit keer niet naar Zuid-Limburg, Texel, Monnickendam of de Biesbosch. Nee, wij gaan het vliegtuig in, richting zon!

n

En jawel, daar is mijn u201c ikneemditkeeralleenwatiknodighebmeeu201d gevoel weer. Ik neem mee wat ik nodig heb, eigenlijk is dat verreweg de grootste uitdaging van veel vakantiegangers. Want wie neemt er eigenlijk altijd teveel mee, en hoe kom ik toch aan die onrust dat ik te weinig bij me heb? Hoe komt het toch dat als we op het punt staan in de auto te stappen richting Schiphol, ik altijd nog een paar slippers in de koffer gooi ? Die u2013 net als het andere 6 paar- niet gedragen gaat worden op vakantie. Waarvan ik dus achteraf altijd weer denk: volgende keer doe ik het anders.

n

Wat ik nu gedaan heb? Ik heb mijn koffer klaar gelegd en sets ervoor gelegd. Voor : u201dals ik er leuk uit wil zienu201d, en u201c als ik er minder leuk hoef uit te zienu201d. Dat laatste is straks doorlopend het geval, want doen jullie ook zo weinig aan jezelf op vakantie? Ik fu00f6hn mijn haar nietu2026 ( toch gaat er een vracht aan haarproducten mee), ik doe weinig tot niks aan mijn make-up ( toch sjouw ik een hoeveelheid mee waar Leco jaloers op zou zijn) en geef weinig tot niks om de combiu2019s die ik draag ( in de hoop dat ik jullie daar niet tegen kom). Eigenlijk alleen u2019s avonds als we uit eten gaan wil ik nog wel eens kritisch in de spiegel kijken. En ja… daar pak ik dan dus weer veel te veel voor in.

n

Ok, we hebben rolkoffers, en het past er allemaal in, maar het uitpakken thuis dan weer. Alles kan zoveel makkelijker, en is zoveel eenvoudiger als je minder meeneemt. Dus, lieve mensen… komende tijd ga ik het (weer) anders doen.

n

Ik neem lekker veel basis mee van Studio Anneloes, een paar fancy jurkjes, 2 paar gezellige slippertjes en wat sneakers voor het serieuze werk ( alsof ik ooit uit die strandstoel komu2026..), en thatu2019s it! Ik ga de uitdaging met mezelf aan.

n

Ik ga jullie op de hoogte houden van het eindresultaat. Dat kan natuurlijk 2 kanten op:

n
    n
  1. Ik adviseer om in godsnaam toch genoeg mee te nemen, want ja, dat paar sandaaltjes met glitters dat ik thuis had staan, was wel de ultieme combi met dat leuke jurkje.
  2. n
n

OF ik nam het voor lief, en…

n

2. Trok er toch andere slippers bij aan, en wat denk je? Niemand die het zag!

n

Ik vrees nu al dat ik toch weer teveel bij me ga hebben, maar hoop doet leven. En dat begint al met het inpakken van een kofferu2026.

n

Tot snel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!