Een paar weken geleden was Rachelle van ZeeuwZe bij mij in de winkel. Ze kwam voor een interview. Ik was natuurlijk erg enthousiast, want tja, een blog over OP&TOP ZIJ dat is altijd gaaf op een pagina met zoveel volgers. Daar word ik blij van!

Doe 's lief (voor jezelf)!

Rachelle kwam voor een interview maar eigenlijk werd het een uitgebreid gesprek. Koffie, lekker sfeertje, hoop lol, maar vooral een klik. Het gesprek verliep heel losjes , en ging eigenlijk als vanzelf over  mijn motivatie, de winkel en… Rachelle. HUH?! Een gesprek over de Zeeuwze zelf? Nee, maar wel over kleding en wat ze zoals allemaal niet kon dragen en waarom ze altijd zwart moest dragen en waarom ze geen horizontale strepen kon dragen en zo ging dat door, vooral over wat ze NIET kon dragen. Het was vooral een gesprek over de beperkingen die ze voelde nog vóórdat ze uberhaupt had gekeken, of laat staan ging passen. Het leuke was dat er ondertussen vrouwen door de winkel liepen en uit de paskamer kwamen die dat bevestigde. “Nee“, zuchtte een kleinere vrouw, “Ik kan geen lange jurken dragen door mijn lengte.”. Ik zou het dan soms wel uit willen gillen!

Lieve vrouwen…..denk  niet in beperkingen, maar bekijk je mogelijkheden. Waarom al vóórdat je gaat passen zo oordelen? Als je een kledingstuk te gek vindt, zet dan die kleine stoorzender in je hoofd is even lekker uit. Negeer ‘m, delete deze, weg ermee. Het is een storende factor, een heel dom stemmetje, dat ooit ergens in ons brein ontstaan is maar bij veel vrouwen helaas erg aanwezig is.

Bedenk dat je in de paskamer nooit voor schut kan staan, wees eens trots op jezelf dat je met je 1.50 gewoon lekker een lange jurk gaat passen. Mogelijkheden zijn kansen, en kansen bieden perspectief in het leven. Dit klinkt heel zwaar maar dat is met kleding eigenlijk ook zo. Wij maken het gelukkig regelmatig mee dat vrouwen gewoonweg de paskamer in duiken, over hun eigen vooroordelen heen stappen, en zich vooral laten verrassen! Verrassen door het feit dat ze er eigenlijk te gek uitzagen in hun outfit waarvan ze van te voren dachten dat het hun echt niet zou staan.

Ik maakte het een paar weekje geleden weer mee, de vrouw heet Rachelle, en het geluk dat ze uitstraalde toen ze zichzelf in de spiegel zag was onbetaalbaar. Mooie vrouw, mooi mens, net als jij! Dus weg met die beperkingen, denk aan je mogelijkheden… samen komen wij daar wel uit! En zo liep Rachelle uiteindelijk de deur uit met een pak van Studio Anneloes dat haar onwijs goed staat.

Doe 's lief (voor jezelf)! 2

Enne, soms staat het inderdaad echt niet en weet je wat we dan doen? Dan hangen we het gewoon terug in het rek, zo eenvoudig is het!

Tot snel ? Kus Carla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!