“Dat doet kleding met mij”……..met deze zin eindigde ik mijn eerste blog.

Het woordje “ DAT” staat voor het fijne gevoel wat ik kan hebben als ik weer iets aan kan waar ik helemaal blij van word.Dat kan echt van alles zijn, en ligt ( natuurlijk) ook aan de gelegenheid.

Ik ben dol op mooie mode, maar ga ( als ik een dag wil relaxen) echt niet op hoge hakken en een kek rokje de hort op. Nee, dan hijs ik mezelf ’s morgens lekker in een huisbroekje van LOES, lekkere sweater van bijvoorbeeld P&I, en sneakers eronder.

So far , so good, dat is het gedeelte wat me goed doet voelen.

Maar waneer voelde ik me dan niet echt ok in mijn kleding? Nou, dat kan ik je zo vertellen, dat was bijvoorbeeld op de opening van de nieuwe OP&TOP ZIJ winkel, op 2 maart 2018, een jaartje geleden dus.

“ Dat doet kleding met mij”

Het was een hele hectische dag, de spanning liep hoog op, de laatste dingen moesten nog snel gedaan worden. Ruim 2000 kaarten waren verstuurd, en in die week  hoorde ik dat er een fout in stond. Dat was #vreselijkestressmoment nummer 1. Toen waren we dus nog niet open.

Op 2 maart zelf had ik een afspraak bij de kapper gemaakt. Niet mijn eigen kapper, maar  een lieve afspraak die even tussendoor kon. FOUT! Ik keek in de spiegel, en zag tot mijn schrik dat ik dat niet was ( ik voelde me echt alsof mijn fohn was ontploft! #vreselijkstressmoment nummer 2. Maar kom op, ik had voor hetere vuren gestaan, dan maar met een enorme kuif het glas heffen, ook dat zou ik overleven.

Ik had mijn kleding nog niet uitgezocht voor die dag, geen tijd voor gehad. Dus om half 10, een kwartiertje voordat de eerste genodigden zouden komen, hees ik mijzelf in een vrolijk gekleurd broekje van Kyra en Co, een sweat van Penn&Ink, hakjes eronder, klaar. Ik keek in de spiegel met de verwachting dat dit TE gek zou zijn ( ken je dat?) maar wat viel het tegen!!! Ik werd er echt niet blij van….

Dit was ik niet! Die broek, te gek, die sweat ook, maar als combi…..neeeee ! #vreselijkstressmoment nummer 3. Helaas geen tijd om verder om te kleden, het was zoals het was, ik pakte mijn glas en liep de winkel in om de gasten te ontvangen.

Ik heb me de hele dag qua kleding en kapsel niet happy gevoeld. Als ik terug  denk aan die dag besef ik weer hoe vreselijk belangrijk het is dat als je de paskamer uitkomt, je erg blij moet worden van wat je in de spiegel ziet. Dat is zo fundamenteel.

Je moet jezelf herkennen in jouw outfit, dan is het goed, dan ga je het ( meestal) met veel plezier dragen. Dus: als je binnenkort weer komt passen, denk hier dan aan, aan het gevoel wat je eigenlijk zou moeten hebben als je de paskamer uitkomt:

JE MOET ER VOORAL HEEL ERG BLIJ VAN WORDEN 🙂

– Carla

Mijn eerste ''blog''.
Carla Willems
Eigenaresse OP&TOP ZIJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!