Blog

En daar zit ik dan. Ik gil al jaren dat ik dit wil, omdat ik zoveel over mode te vertellen heb. Nu heb ik de kans, en nu weet ik eigenlijk niks. Lijd ik nu direct aan een “ writers block”? Dat zou wel heel snel zijn, en geeft de burger niet echt veel moed. Nee Carla, bij het begin beginnen.

Waarom ben ik eigenlijk ooit een damesmodezaak begonnen? Als ik daar diep over nadenk, dan om 2 redenen. Ik hou veel van kleding, en ik hou veel van vrouwen. Simpeler kan ik het niet maken.Erg kort door de bocht misschien, maar als ik dit samenvoeg, houd ik ervan om vrouwen mooier, zelfbewuster, te maken door het dragen van kleding ( en ook soms door het voeren van een goed gesprek, maar daar kom ik nog een andere keer op terug) Ik wil het hen aanreiken, ik wil het hen laten ondervinden. Waarom? Omdat, ik dit dagelijks zelf ondervind. Uitzonderingen daar gelaten, maar ik kan er enorm veel zin in hebben om me “ leuk” aan te kleden, om mijn kleding met zorg uit te zoeken. Ik doe dit meestal de avond ervoor. Veel mode experst vinden dat dit niet kan,omdat je nog niet weet in welke mood je wakker wordt.Maar voor mij werkt dit het beste, en… ik denk bijna elke morgen: Oh heerlijk, ik kan vandaag dat setje, jurk, o.i.d gaan dragen”. Ik kan daar oprecht blij van worden. Dit gevoel is voor mij dan ook gelijk de leidraad bij OP&TOP ZIJ.

Mijn inkopen doe ik met dit gevoel, en ik probeer dat onze klanten ook stuk voor stuk mee te geven. Waar word je blij van als je in de spiegel kijkt, waar word je zelfverzekerder van. Nu ik dit zit te typen, zit ik met verwarde haren, in een fietsbroek ( echt heel erg zijn die) mij te verheugen om dadelijk heerlijk te gaan douchen.

Mijn eerste ''blog''. 1

Wat ik voor vandaag klaar heb liggen? Een trui-jurk van YAYA met een heerlijke legging daaronder en een blouse, beide van Penn & Ink. Stoere boots eronder, en ik weet zeker dat ik me dan weer helemaal goed voel. Dat doet kleding met mij, en ik hoop en denk ook met jou… ( helaas niet altijd) maar ook daar kom ik op terug. Wat ik al zei, ik heb genoeg te vertellen!

– Carla

Mijn eerste ''blog''.
Carla Willems
Eigenaresse OP&TOP ZIJ

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwsbrief

Ontvang automatisch je wekelijkse dosis mode!