Merken 16

Carla's
Shopvlogs

De nieuwste collectie, direct vanuit de winkel geshowt. Ik laat je zien wat de nieuwste binnenkomers zijn & hoe je deze kunt combineren.

De eerste Social Fashion Show van Op & Top Zij is een feit! Heb jij deze modeshow gemist op Facebook? Niet getreurd, op veler verzoek kan jij ‘m bij deze op je gemak hieronder terugkijken. Veel kijkplezier!

Outfits van Op & Top Stories... Instagram 😉

LOOK #1

Zusss is een lifestyle en fashionmerk dat opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. 10 jaar geleden zijn ze gestart en hadden ze nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland ligt waaronder ons. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Je vindt bij ons een mix mooimakers in kleding én producten om te koken en tafelen, kussens en plaids voor op de bank, stationary, kleding en sjaals, tassen en comfortabele fashion.

LOOK #2

Met het Amerikaanse gevoel voor fashion was het DNA van kledinglabel Penn & Ink N.Y gevormd. Relaxt en comfortabel zijn de voornaamste eigenschappen die als een rode draad door de collecties lopen. Elk item is geschikt om naar je werk te dragen maar eenvoudig om te toveren naar een relaxte outfit met een paar stoere gympen.

LOOK #3

Amsterdamse nuchterheid met internationale allure; Summum Woman heeft een ferme positie weten te bemachtigen in de Europese modemarkt en dat is niet voor niets. Toen Jos en Jorien Wijker het Amsterdamse modelabel in 1998 in het leven riepen hadden zij een overtuigend en helder doel voor ogen; een eigen(wijs) plan trekken in modeland. Dat is dus ook precíes wat Summum Woman doet!

LOOK #4

Het jongere zusje van Studio Anneloes is geboren! Voor de vrouw met de work hard, play harder mentaliteit. Ook deze collecties worden gekenmerkt door eerlijke en locale productie met vaste partners in Europa. Naast de kwaliteit die je van Studio Anneloes gewend bent zijn deze collecties gekenmerkt door hippe pasvormen en prints.

LOOK #5

Als het aan YAYA ligt vertellen hun collecties wel het verhaal. YAYA maakt al sinds 1992 de mooiste basics, draagbaar, simpel door eenvoud maar alles behalve saai. It’s not just a great design, it’s a state of mind!

LOOK #6

Goede fit, comfort en kwaliteit. Para Mi trousers brengt de fijnste broeken uit in een hoogwaardige kwaliteit, altijd strevend naar beter en mooier. Fijne basics van jeans tot katoen, afgewerkt met details geïnspireerd op de laatste trends.