OP & TOP ZIJ

Wie zijn
Op & Top Zij?

Wanneer je OP&TOP ZIJ binnenstapt stralen de vrolijk gekleurde pashokjes je tegemoet. Carla of een van onze andere vaste collega’s zeggen je op geheel eigen, enthousiaste wijze gedag.

Laat je
verrassen

Begonnen in een iets kleiner pandje in de Walstraat, inmiddels uitgegroeid tot een winkel van formaat.
Met 240m2 gevuld met de leukste fashion is OP & TOP ZIJ een belangrijke speler in het Zeeuwse mode landschap en omstreken.

Duik op je gemak onze rekken in en laat je verrassen door een merkenmix van op en top vrouwelijk tot stijlvol met een stoer randje.

Alle collecties worden persoonlijk door Carla ingekocht, afgestemd op de nieuwste trends, comfort en meest populaire pasvormen. Zoek je iets maar heb je het niet gevonden? Vertel het ons gerust dan gaan wij er naar op zoek.

De collecties worden bijna wekelijks geüpdatet. Zo weten wij zeker dat er voor iedereen wat wils te vinden is.

Zelfs aan de wachters is gedacht!

Inmiddels is onze koffietafel vervangen door een gave koffiebar. We schenken lekkere koffie van La Bella Cucina. Gastvrijheid ten top, in de leukste modezaak van Vlissingen.

De mooiste accessoires maken het compleet

Naast een uiteenlopende kledingcollectie vind je bij OP&TOP ZIJ de mooiste items voor bij je outfits. Wij volgen alle trends op de voet, wat je ook terug ziet in onze accessoires assortiment.

Welkom in Vlissingen

Onze winkel is gevestigd in het hart van Vlissingen, waar de zilte zeelucht je tegemoet komt, je het zand bijna tussen je tenen kunt voelen en wij eigenlijk maar één ding tegen jou willen zeggen: ♫ Ik ben blij dat je hier bent. ♫

Team Op & Top Zij

Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste en uiteenlopende prachtvrouwen ;). Allemaal met eigen kwaliteiten! Van uitblinken in etaleren tot het professioneel kunnen aanbieden van een stijlanalyse. Samen bezitten wij de ingrediënten om jou weer stralend bij ons de deur uit te zien lopen. Heb jij een favoriet binnen ons team? Dat snappen wij en dat vinden wij dan ook helemaal niet erg. Vraag ons gerust wie er wanneer werkt, dan helpen wij je graag verder.

Ik laat je graag zien hoe je de steeds wisselende collectie stoer maar vrouwelijk eigen kan maken. Je kunt wel stellen dat het mijn ‘’signature’’ stijl is. Benieuwd hoe het jou staat? Vraag maar raak, ik help je heel graag!

lees meer