Over ons 8

Wie zijn
Op & Top Zij?

Wanneer je OP&TOP ZIJ binnenstapt stralen de vrolijk gekleurde pashokjes je tegemoet. Carla of een van onze andere vaste collega’s zeggen je op geheel eigen, enthousiaste wijze gedag.

Over ons 19
Over ons 18
Over ons 14

Laat je
verrassen

Begonnen in een iets kleiner pandje in de Walstraat, inmiddels uitgegroeid tot een winkel van formaat.
Met 240m2 gevuld met de leukste fashion is OP & TOP ZIJ een belangrijke speler in het Zeeuwse mode landschap en omstreken.

Duik op je gemak onze rekken in en laat je verrassen door een merkenmix van op en top vrouwelijk tot stijlvol met een stoer randje.

Alle collecties worden persoonlijk door Carla ingekocht, afgestemd op de nieuwste trends, comfort en meest populaire pasvormen. Zoek je iets maar heb je het niet gevonden? Vertel het ons gerust dan gaan wij er naar op zoek.

De collecties worden bijna wekelijks geüpdatet. Zo weten wij zeker dat er voor iedereen wat wils te vinden is.

4 ''types'' van DE winkelman 1
Over ons 20

Zelfs aan de wachters is gedacht!

In het midden van onze winkel vind je een robuuste leestafel en schenken wij tijdens de passessie een kopje koffie of thee voor hen in. Zo kan jij ongestoord verder met winkelen. 🙂

Over ons 15

De mooiste accessoires maken het compleet

Naast een uiteenlopende kledingcollectie vind je bij OP&TOP ZIJ de mooiste items voor in huis. Kleine accessoires zoals kandelaars, stationary, bordjes en glazen maar ook tassen en sieraden om je outfit compleet te maken.

Over ons 21

Welkom in Vlissingen

Onze winkel is gevestigd in het hart van Vlissingen, waar de zilte zeelucht je tegemoet komt, je het zand bijna tussen je tenen kunt voelen en wij eigenlijk maar één ding tegen jou willen zeggen: ♫ Ik ben blij dat je hier bent. ♫

Team Op & Top Zij

Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste en uiteenlopende prachtvrouwen ;). Allemaal met eigen kwaliteiten! Van uitblinken in etaleren tot het professioneel kunnen aanbieden van een stijlanalyse. Samen bezitten wij de ingrediënten om jou weer stralend bij ons de deur uit te zien lopen. Heb jij een favoriet binnen ons team? Dat snappen wij en dat vinden wij dan ook helemaal niet erg. Vraag ons gerust wie er wanneer werkt, dan helpen wij je graag verder.

Home 34

OP 6 APRIL IS HET GLAMDAY!

Wij zijn dol op de prachtige producten van MOOI Parfumerie in Vlissingen, en zij zijn dol op ons! De perfecte basis om een onwijs leuke dag voor jou als onze trouwe klant te organiseren.

Je zal op glamoureuze wijze worden ondergedompeld in de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty.

Er is een schoonheidsspecialiste aanwezig, ons enthousiaste team staat voor je klaar met persoonlijk advies, je kunt modeshows bijwonen en tot slot onwijs leuke prijzen winnen. Dit wil je toch niet missen?

Er zijn tijdens deze Glamday! twee modeshows die je kunt bijwonen:
11.00 uur | Modeshow 1
14.00 uur | Modeshow 2

Wil jij verzekerd zijn van een plaatsje en tevens meteen meeloten voor supergave prijzen? Reserveer dan nu! Stuur ons een WhatsApp-bericht (+31 6-11444752) met je naam en geef aan voor welke modeshow jij een plaats wilt reserveren (keuze uit 1 van de 2 genoemde tijdstippen). Alleen dan loot je mee voor echt hele gave prijzen!