Over ons 7

Wie zijn
Op & Top Zij?

Wanneer je OP&TOP ZIJ binnenstapt stralen de vrolijk gekleurde pashokjes je tegemoet. Carla of een van onze andere vaste collega’s zeggen je op geheel eigen, enthousiaste wijze gedag.

Over ons 3
Over ons 2
Over ons 1

Laat je
verrassen

Duik op je gemak onze rekken in en laat je verrassen door een merkenmix van op en top vrouwelijk tot stijlvol met een stoer randje.

Alle collecties worden persoonlijk door Carla ingekocht, afgestemd op de nieuwste trends, comfort en meest populaire pasvormen. Zoek je iets maar heb je het niet gevonden? Vertel het ons gerust dan gaan wij er naar op zoek.

De collecties worden bijna wekelijks geüpdatet. Zo weten wij zeker dat er voor iedereen wat wils te vinden is.

Home 7
Over ons 6

Zelfs aan de wachters is gedacht!

In het midden van onze winkel vind je een robuuste leestafel en schenken wij tijdens de passessie een kopje koffie of thee voor hen in. Zo kan jij ongestoord verder met winkelen. 🙂

Over ons 5

De mooiste accessoires maken het compleet

Naast een uiteenlopende kledingcollectie vind je bij OP&TOP ZIJ de mooiste items voor in huis. Kleine accessoires zoals kandelaars, stationary, bordjes en glazen maar ook tassen en sieraden om je outfit compleet te maken.

Over ons 4

Welkom in Vlissingen

Onze winkel is gevestigd in het hart van Vlissingen, waar de zilte zeelucht je tegemoet komt, je het zand bijna tussen je tenen kunt voelen en wij eigenlijk maar één ding tegen jou willen zeggen: ♫ Ik ben blij dat je hier bent. ♫

Team Op & Top Zij

Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste en uiteenlopende prachtvrouwen ;). Allemaal met eigen kwaliteiten! Van uitblinken in etaleren tot het professioneel kunnen aanbieden van een stijlanalyse. Samen bezitten wij de ingrediënten om jou weer stralend bij ons de deur uit te zien lopen. Heb jij een favoriet binnen ons team? Dat snappen wij én dat vinden wij dan ook helemaal niet erg. Vraag ons gerust wie er wanneer werkt, dan helpen wij je graag verder.