OP & TOP ZIJ

Op & Top
Jij

Je staat er misschien niet altijd even goed bij stil maar vorm én kleur zeggen heel veel. Reken af met een kast vol kleding die je niet draagt, wij adviseren je graag.

Wil jij outfits die je écht complimenteren en je nog mooier maken dan je al bent?

Zelfverzekerd de deur uitstappen en niet meer na hoeven denken of je outfit wel bij jou past? Dan hebben wij ècht iets in huis voor jou.

OP&TOP ZIJ biedt persoonlijke kleur- en stijlanalyses waarin je eigen stijl naar voren komt. Vol met tips, tricks, en do’s & dont’s. Uiteraard gegeven door een professional.

Dit kun je
verwachten

Waar de kleurenanalyse stopt, gaan jullie samen nog een stapje verder. Stijl en vorm zijn namelijk ook twee belangrijke factoren die een outfit tot een succes maken. Dicky is opgeleid bij én door Jannie Boer van Instituut Kijk-op-kleur en is een gediplomeerd stijl- en kleurconsulente met ervaring.

Op en top analyse 2

Meer informatie of boeken?

Tijdens de kleuranalyse schenken wij een kopje verse koffie van La Bella Cucina of thee. Niet compleet zonder iets lekkers erbij! No worries, dat regelen wij. Je betaalt voor een Op & Top Analyse €49,50.

Nieuwsgierig of direct boeken? Bel ons vrijblijvend op 0118-411558 of stuur een appje naar 06-11444752. Wij helpen je graag verder.