Op en top analyse 27

Op & Top
Analyse

Je staat er misschien niet altijd even goed bij stil maar vorm én kleur zeggen heel veel. Reken af met een kast vol kleding die je niet draagt, wij adviseren je graag.

Wil jij outfits die je écht complimenteren en je nog mooier maken dan je al bent?

Op en top analyse 29
Op en top analyse 13

Zelfverzekerd de deur uitstappen en niet meer na hoeven denken of je outfit wel bij jou past? Dan hebben wij ècht iets in huis voor jou.

OP&TOP ZIJ biedt persoonlijke kleur- en stijlanalyses waarin je eigen stijl naar voren komt. Vol met tips, tricks, en do’s & dont’s. Uiteraard gegeven door een professional.

Wellicht ken je Dicky Dieleman al vanuit onze winkel? Dicky staat voor je klaar bij ons in de winkel of komt bij jou thuis. Een 1-op-1 sessie of een gezellig avondje met vriendinnen, het kan allemaal.

Dit kun je
verwachten

Waar de kleurenanalyse stopt, gaan jullie samen nog een stapje verder. Stijl en vorm zijn namelijk ook twee belangrijke factoren die een outfit tot een succes maken. Dicky is opgeleid bij én door Jannie Boer van Instituut Kijk-op-kleur en is een gediplomeerd stijl- en kleurconsulente met ervaring.

Het 78 colour systeem staat tijdens de analyse centraal. Dit systeem gaat uit van 6 kleurkarakteristieken die Dicky vervolgens aanvult met een persoonlijk advies over stijlen en vormen.

Op en top analyse 2
Op en top analyse 28

Meer informatie of boeken?

Tijdens de kleuranalyse schenken wij een kopje koffie of thee. Niet compleet zonder iets lekkers erbij! No worries, dat regelen wij. Je betaalt voor een Op & Top Analyse €49,50.

Nieuwsgierig of direct boeken? Bel ons vrijblijvend op 0118-411558 of stuur een appje naar 06-11444752. Wij helpen je graag verder.