Events 14

Op & Top
Events

Presentatie van de nieuwe collecties op een inspirerende en verrassende wijze. Van Mode Ontbijt tot Glam! weekend… wij halen alles uit de kast om jou kennis te laten maken met de laatste mode en trends.

Wil jij als eerste
weten wat de
trend is van het seizoen?

Events 12

Onze Mode Events staan in het teken van inspireren, voelen, passen en het geven van adviezen. OP&TOP ZIJ biedt diverse events door het jaar, compleet met modeshows, goodiebags, bubbeltje en babbeltje én de allernieuwste collecties. Dit jaar bestaat Op & Top Zij alweer vijftien jaar. Daar zijn wij trots op en dat gaan wij ook uitgebreid met jou vieren. In het najaar herhalen wij de leukste events die wij in de afgelopen jaren.voor jullie hebben georganiseerd.

d2f92691-63fb-4f67-90f4-66e11a42f838

Studio Anneloes Dag 17 SEPTEMBER

Jahaaaa… het komt er aan hoor! We gaan het gewoon doen. Op 17 september is het Studio Anneloes – Dag bij Op & Top Zij. Op deze dag reist Anneloes herself af naar onze mooie winkel om jou als vanouds te voorzien van tips & stijladviezen.

Een borreltje & een bite, een winkel vol nieuwe collectie en ons team dat samen met Anneloes niet kan wachten om jou weer te zien. Tot de 17e!